• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Čo potrebuje Slafkovský pre zlepšenie? Zámorský expert Dumont vidí príležitosti aj v lepších spoluhráčoch

Čo potrebuje Slafkovský pre zlepšenie? Zámorský expert Dumont vidí príležitosti aj v lepších spoluhráčoch

Juraj Slafkovský by mohol byť produktívnejší vo formácii so Seanom Monahanom a Brendanom Gallagherom, myslí si Marc Dumont z portálu Montreal Hockey Now.

1.12.2022 (Webnoviny.sk) - Slovenský hokejový reprezentant Juraj Slafkovský hráva vo svojej nováčikovskej sezóne v zámorskej NHL väčšinou vo štvrtej formácii tímu Montreal Canadiens a nedostáva tak veľa priestoru, ako by sa očakávalo pri úradujúcej jednotke draftu.

Expert Marc Dumont z portálu Montreal Hockey Now aj s pomocou ankety medzi fanúšikmi vybral ideálnych spoluhráčov pre 18-ročného Košičana. Podľa neho by sa Slovák mohol presadiť aj vo vyššom útoku.

Slafkovský potrebuje strieľať častejšie

Dumont si dokáže predstaviť Slafkovského v tretej formácii po boku Seana Monahana a Josha Andersona.

"Monahan je skvelý v tvorbe hry a pri prechode do útočného pásma, čo by mohlo dať Slafkovskému viac streleckých šancí. Potrebuje strieľať častejšie a zaradenie vedľa Monahana by mu určite pomohlo. Anderson má síce nevyrovnané výkony, ale Monahan by mal po ruke dvoch strelcov a to by mohlo priniesť pozitívne výsledky," myslí si odborník.

Ešte si zvyká na tempo v NHL

Za najlepšie pre Slafkovského rozvoj považuje Dumont umiestnenie k Monahanovi a Brendanovi Gallagherovi.

"Gallagher je líder Canadiens vo vytváraní nebezpečných streleckých príležitostí. Aj keď má niekedy smolu v zakončení, určite vedie hru správne. Jeho prístup vytvára u súpera zmätok, čo by mohlo poskytnúť viac priestoru pre Slafkovského, ktorý si stále zvyká na rýchle tempo hokeja v NHL. Ich spolupráca môže byť presne to, čo naštartuje ich ofenzívnu hru," doplnil expert.

Slafkovského priemerný čas na ľade 10:58 minúty na zápas je druhý najnižší v organizácii Habs a radí ho až na 26. miesto medzi nováčikmi v profilige. Bronzový medailista zo ZOH 2022 v Pekingu odohral za Canadiens doposiaľ 16 zápasov, strelil v nich tri góly a pridal dve asistencie.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie