• Dnes je: Piatok 19. apríla 2024 meniny má Jela

Christián Jaroš opúšťa zámorskú NHL a mieri do ruskej KHL, jeho novým tímom bude Avangard Omsk

Christián Jaroš opúšťa zámorskú NHL a mieri do ruskej KHL, jeho novým tímom bude Avangard Omsk

V NHL odohral obranca Christián Jaroš spolu 94 zápasov s bilanciou 1 gól a 13 asistencií.

31.5.2022 (Webnoviny.sk) - Slovenský hokejový obranca Christián Jaroš po piatich sezónach pravdepodobne opustí zámorské klziská. Dvadsaťšesťročný košický rodák totiž údajne mieri do ruskej KHL, v ktorej by podľa webu sport24.ru mal hrať za Avangard Omsk. Za "jastrabov" hral v sezóne 2021/2022 útočník Peter Cehlárik, ktorý medzičasom zamieril do švajčiarskeho Zugu.

Christián Jaroš sa počas piatich rokov v Severnej Amerike prebojoval aj do NHL, v ktorej za Ottawu Senators, San Jose Sharks a New Jersey Devils absolvoval spolu 94 duelov profiligy s bilanciou 1 gól a 13 asistencií.

V ostatnom ročníku vo farbách "diablov" odohral 11 zápasov bez bodového zisku. Keď ho Devils koncom marca poslali na farmu v AHL, rozhodol sa k rezerve nepripojiť a predčasne ukončil zmluvu na 800-tisíc USD.


Dostal tiež pozvánku reprezentovať Slovensko na svetovom šampionáte vo Fínku, ktorú prijal, no z hry ho vyradili zdravotné problémy.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie