• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Chcete mať okná na celý život? Poradíme vám, ktoré si zvoliť!

Chcete mať okná na celý život? Poradíme vám, ktoré si zvoliť!

Chystáte sa tento rok stavať alebo sa púšťate do rozsiahlej rekonštrukcie domu? V tom prípade sa nevyhnete výberu tých správnych okien.

10.2.2022 (Webnoviny.sk) - Plastové okná sú stávkou na istotu – majú vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti, dlhú životnosť, moderný dizajn a k tomu ešte aj výhodnú cenu.

Zaujímajte sa o tepelnoizolačné vlastnosti

Od minulého roka sa musia stavať domy v energetickej triede A0. Čo to znamená? Treba si dôkladne premyslieť, ako minimalizovať tepelné straty a v maximálnej miere využiť solárne zisky. Dom s takmer nulovou potrebou energie sa vyznačuje vysokou energetickou hospodárnosťou, v ktorej potreba primárnej energie nesmie prekročiť 54 kWh/m2 za rok. Ku kľúčovým aspektom patrí aj výber okien. Súčasným nárokom na energeticky úsporné domy vyhovujú plastové okná INCON DESIGN od špičkového slovenského výrobcu. Navyše s nimi ušetríte nemalé náklady na vykurovanie i klimatizáciu.

Rada odborníka: Okná odporúčame pre ich vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti Uw = od 0,69 W/m2K. Navyše majú úzky profil s najmenšou exteriérovou hranou na trhu a zasklenie až do hrúbky 70 mm pre ešte lepšie tepelnoizolačné vlastnosti.

Na vzhľade záleží

Nie vždy platí, že to, čo je pekné zvonka, je zároveň krásne i zvnútra. Pri oknách sú síce dôležité najmä komponenty, z ktorých sa skladajú, ale ani vonkajší vzhľad nie je zanedbateľný. Na trhu dnes nájdete plastové okná, ktoré zaujmú už na prvý pohľad – minimalistické, elegantné a moderné. K takým patrí aj INCON DESIGN. Toto plastové okno je skvelou voľbou pre novostavby, ale i rekonštrukcie starších domov rôznych štýlov. Ponúka sa s dvomi typmi krídiel (predsadené a rovné) v širokej škále farieb. Kombináciou sivého jadra a šedého odtieňa laminácie možno dosiahnuť aj atraktívny vzhľad hliníkových okien.

Vedeli ste, že plastový profil používaný pri výrobe týchto okien získal niekoľko prestížnych medzinárodných ocenení za inovácie a dizajn?

Pustite do domu viac svetla

Nie je nad prirodzené denné svetlo, ktorého blahodarnými účinkami na ľudský organizmus sa zaoberala už nejedna štúdia. Denné svetlo má priaznivý vplyv na fyzické i duševné zdravie a nedá sa ničím nahradiť. Ak je v dome málo svetla, môžete sa cítiť viac unavení, byť náchylnejší na choroby či mať sklon k depresii. Keďže okná INCON DESIGN majú extrémne štíhle profily a pohľadovú výšku len 112 mm,  o dostatok svetla v interiéri naozaj nebudete mať núdzu.

Vedeli ste, že vďaka špeciálnej technológii lepenia sa dajú tieto plastové okná realizovať aj v obzvlášť veľkých rozmeroch? Napriek tomu sú stabilné a zabezpečia maximálne presvetlenie interiéru.

Cíťte sa v dome bezpečne

Okná INCON DESIGN sa postarajú aj o váš pokojný a bezstarostný spánok. Kvalitné trojsklá minimalizujú prienik hluku do interiéru a prvotriedne nemecké kovanie s tromi bezpečnostnými bodmi zaistí až 4x väčšiu odolnosť proti vypáčeniu v porovnaní s bežnými oknami. Okná sa navyše jednoducho udržiavajú, a to aj vďaka skrytým pántom.

Rada odborníka: Stavte na plastové okná so skrytým kovaním, značne si uľahčíte ich údržbu. Už nikdy nebudete musieť zápoliť s nečistotami okolo priznaných pántov, poškodením ich krytiek či s farebnými zmenami typickými pre staršie typy okien.

Plastové okná INCON DESIGN vytvárajú základ úsporného domova. S týmito oknami môžete odložiť starosti bokom, a to na veľmi dlhý čas.

Viac sa dočítate na www.incon.sk

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 29. marec 2024

horoskopy na dnes piatok 29 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Nebude na škodu veci, ak sa utiahnete trochu do úzadia. Okolie je zvedavé, ako ďaleko sa odvážite ísť. Svoje plány si však nechajte len pre seba.

Býk 21.4. - 21.5.

Pred vami je šťastný deň. Prekvapujúco zvládnete niečo, čo ste už chceli odložiť ako neuskutočniteľné. Večer prijmete pozvanie a dozviete sa tam veľa nového.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Nepreceňujte svoje doterajšie vedomosti a viac pozorujte. Partner vás poverí neľahkou úlohou, neberte ju ako skúšku preverenia vzťahu.

Rak 22.6. - 22.7.

Dnes budete nepokojní a neudržíte prchkosť v prijateľných hraniciach. Poobede budete pokojnejší a urobíte všetko pre to, aby ste nenarušili vzťahy.




Všetky Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie