• Dnes je: Sobota 20. apríla 2024 meniny má Marcel

Beáta Dubasová oslavuje 30 výročie sobáša novou skladbou (video)

Beáta Dubasová oslavuje 30 výročie sobáša novou skladbou (video)

Slovenská speváčka Beáta Dubasová prichádza s novou skladbou To všetko kvôli nám, na ktorej spolupracovala s renomovanými hudobníkmi.

Pri zrode tejto piesne stál Peci Uherčík a jeho brat Martin, ktorí v spolupráci s Ďurom Griglákom vytvorili hudobný podklad. Ten čakal na svoju príležitosť.

K spolupráci na tejto skladbe, ktorá vznikala počas pandémie, ma oslovil gitarista Peter Peci Uherčík, s ktorým sa poznáme dlho. Poslal mi na vypočutie nejaké demo nahrávky a táto ma oslovila.

Doma som si prešla všetky voľné texty ktoré mám odložené a zrazu som mala pred očami krásny text od Kataríny Malíkovej. Prekvapilo ma, že témou, pocitom, ale aj formou perfektne sedí k tejto melódii, ktorú ešte vhodne inštrumentálne doplnil skvelý Fero Griglák začala rozprávanie Beáta, ktorá sa na tejto novinke podieľala aj spoluautorsky.

Je o dlhoročnom vzťahu, ktorý vás navždy v živote pospája, ale aj o vzájomnej slobode a dôvere v takomto vzťahu. Napríklad ako my s mojím manželom, s ktorým sme tohto roku oslávili 30 výročie sobáša. Symbolicky to vnímam aj ako vzťah s mojimi fanúšikmi, ktorí sú mi verní už od mojich prvých nahrávok. Azda najvernejší z nich - Roman Klištinec, mi k tejto skladbe vytvoril dokonca aj lyrics video. Teší ma, ako nás všetkých v živote hudba krásne spája dodala naša úspešná speváčka.



Najčítanejšia najnovšia správa


Počasie