• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Ako posilniť rast vlasov? Vyskúšajte recepty s cibuľou

Ako posilniť rast vlasov? Vyskúšajte recepty s cibuľou

Pozrite si tieto užitočné tipy, ako využiť maximum z cibule a získať nádherné vlasy.

Cibuľu využívame najmä v kuchyni. Tvorí základ mnohých jedál a dodá im tu správnu chuť. Mnohí z vás ju poznajú aj ako ľudový liek proti kašľu.

No vedeli ste, že cibuľu možno využiť aj pri liečbe poškodených vlasov, rozštiepených končekov a proti vypadávaniu?

Táto užitočná zelenina obsahuje veľa síry a práve ona vyživuje korene a stimuluje rast vlasov.

Pozrite si tieto užitočné tipy, ako využiť maximum z cibule a získať nádherné vlasy.

Šťava z cibule zvyšuje rast vlasov

Získajte šťavu z jednej cibule a pridajte dva diely vody. Zmes aplikujte na vlhké vlasy, viac naneste ku korienkom. Nechajte ju pôsobiť päť hodín. Pre zosilnenie účinkov šťavy zabaľte vlasy do uteráka.

Cibuľa a kokosový olej

Keď sa spoja spolu cibuľová šťava a olej, získate ideálny prostriedok, ktorý zvyšuje rast vlasov a vyživuje ich. Vďaka tomu budú vaše vlasy krásne. Kokosový olej funguje najlepšie, ak ho zamiešate s cibuľovou šťavou v pomere 1:1 a jemne masírujte pokožku hlavy. Omotajte si vlasy do uteráka a nechajte masku účinkovať 30 minút.

Cibuľa a pivo

Cibuľu jemne nakrájajte alebo použite šťavu. Pridajte pivo. Táto kombinácia zvýši rast vlasov. Pre dosiahnutie optimálnych výsledkov použite túto domácu masku dvakrát týždenne.

Cibuľa a med

Pokiaľ ide o zvýšenie rastu vlasov, toto je najúčinnejší domáci liek. Rozmixujte cibuľu a pridajte polovicu čajovej lyžičky medu. Naneste masku na vlasy a nechajte ju aspoň pôsobiť hodinu. Opláchnite.

Cibuľa a rum

Cibuľu nakrájajte a namočte do rumu. Nechajte ju lúhovať 12 hodín. Najlepšie je si pripraviť masku večer a ráno ju aplikovať na vlasy. Touto tekutinou jemne masírujte pokožku hlavy. Ošetrenie výrazne zlepší vašu kvalitu vlasov a zvýši ich rast.

Cibuľa a citrón

Táto kombinácia je ideálna domáca liečba lupín a rastu vlasov. Citrónová šťava sa z veľkej časti používa na svoju schopnosť predchádzať vypadávaniu vlasov.

Cibuľa a jogurt

Cibuľu nadrobno nakrájajte a zamiešame ju s lyžicou jogurtu. Naneste masku na pokožku hlavy a jemne ju masírujte. Nechajte ju účinkovať 45 minút a potom opláchnite.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie