• Dnes je: Sobota 20. apríla 2024 meniny má Marcel

Trápia vás studené končatiny? Pomôžu vám aj tieto domáce opravné prostriedky

Trápia vás studené končatiny? Pomôžu vám aj tieto domáce opravné prostriedky

Viac cvičenia a nejaké domáce „opravné prostriedky“, ktoré nájdete vo vašej kuchyni, ktorá problém ľahko vyrieši.

Zlý krvný obeh je nepríjemný problém ovplyvňujúci takmer každého.

Najčastejšie sa vyskytuje v končatinách a má vplyv na prietok krvi po celom tele.

Oslabené krvné cievy a sedavý spôsob života, sú hlavné príčiny tohto stavu, ktorý nevyžaduje okamžitú lekársku starostlivosť, ale je známkou toho, že sa niečo musí zmeniť vo vašom životnom štýle. Viac cvičenia a nejaké domáce „opravné prostriedky“, ktoré nájdete vo vašej kuchyni, ktorá problém ľahko vyrieši.

VODA

Dospelý človek by mal vypiť 1,5-2 l vody denne. Dostatok pitnej vody hydratuje bunky a pokožku a podporuje trávenie. Tiež pomáha telu odplaviť odpadové produkty jednoduchšie.

KAJENSKÉ KORENIE

Kajenské korenie obsahuje kapsaicín, čo je látka, ktorá stimuluje riadny prietok krvi v tele a vnútorných orgánoch. To posilňuje rovnako cievy aj kapiláry. Kajenské korenie zníži príznaky zlého krvného obehu, bolesti hlavy, studených nôh a pocit brnenia v nohách.

GINKO BILOBA

Tento prírodný produkt možno nájsť v lekárňach vo forme kapsúl. Je to skvelý spôsob, ako podporiť prietok krvi kapilár v mozgu.

PAGAŠTAN KONSKÝ

Extrakt z pagaštanu je známy pre jeho mnoho zdravotných výhod. Zlepšuje krvný obeh a obsahuje aescín, súčasť, ktorá znižuje zápal a posilňuje kapiláry.

ZÁZVOR

Zázvor je úžasná rastlina, ktorá sa dá využiť na mnoho chorôb a ľahko zlepšuje krvný obeh. Obsiahnuté látky zabezpečujú oteplenie tela, ktoré vedie k lepšej cirkulácii. Pravidelná konzumácia zázvoru zabraňuje vzniku krvných zrazenín a znižuje riziko srdcových chorôb vrátane aterosklerózy.

CESNAK

Cesnak je silný liek, ktorý sa pravidelne používa v mnohých domácich receptoch na ochorenia. Stimuluje krvný obeh, znižuje krvný tlak a zabraňuje zrážaniu krvných doštičiek. Je veľmi efektívny pri čistení zubného povlaku, znižuje riziko aterosklerózy a rôznych srdcových chorôb. Cesnak má úžasné účinky na kardiovaskulárne zdravie.



Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie