• Dnes je: Sobota 20. apríla 2024 meniny má Marcel

Pozrite sa, ako inak môžeme využiť ústnu vodu

Pozrite sa, ako inak môžeme využiť ústnu vodu

Ústna voda je naozaj multifunkčný pomocník.

Určite každý z nás pozná ústnu vodu a vie, za akým účelom sa používa.

Ale takmer nikto nevie o tom, že nám dokáže poslúžiť v domácnosti aj inak. A naozaj užitočným spôsobom. A a kým, to sa dočítate nižšie.

Ústna voda je naozaj multifunkčný pomocník.


Proti zápachu potu


Už ste niekedy boli v situácii, kedy sa vaše deo minulo a potrebovali ste alternatívu? Dajte len trochu ústnej vody na vatový tampón a potrite ním podpazušie.


Osviežovač na toaletu, či kúpeľňu


Ústna voda v skutočnosti môže čistiť aj toaletu a prináša tým zároveň aj príjemnú vôňu. Baktérie a huby tak ľahko zabíja.


Bodnutie hmyzom


Ak máte bodnutie komárom alebo iné malé uhryznutie, ústna voda môže zmierniť vaše svrbenie. Nebudete si postihnuté miesto škrabať a pocítite úľavu.


Lupiny


Prekvapivo, ústna voda bola v minulosti odporúčaná proti lupinám. Aj keď toto nikdy nebolo vykonané, stále sa odporúča ako brilantný prípravok proti lupinám. Len si trochu naneste na vlasy, chvíľu trite a dôkladne umyte.


Pupienky


Môžete použiť ústnu vodu na odstránenie pupienkov a čiernych bodiek. Len dajte trochu ústnej vody na vatový tampón a jemne aplikujte na kožu.


Pleseň


Ústna voda je skvelý liek na pleseň na nechtoch. Zoberte si pohár a naplňte ho ústnou vodou. Nohy nechajte v kúpeli po dobu 30 minút a budú ako znovuzrodené a plesniam dáte zbohom.


Zubná kefka


Ak máte kefku na zuby dlhodobo vo vlhkom prostredí vašej kúpeľne, ľahko sa môžu nahromadiť baktérie na jej štetiny. Preto stačí naliať do pohára ústnu vodu a ponoriť doňho kefku na noc. Takže baktérie nemajú šancu.


Monitor


Váš nadriadený si môže myslieť, že ste blázon, ak použijete ústnu vodu na obrazovke počítača, ale ústna voda môže ľahko odstrániť olejnatý mastný film na obrazovke. Len trochu utrite a okamžite vidíte ten rozdiel.


Proti zápachu v koši


Ústna voda je užitočná, aj keď ju vyhodíte do koša. Len dajte niekoľko kvapiek na tkanivo a umiestnite na dne koša. Takže zápach z odpadkového koša možno ľahko zmierniť.


Tieto všestranné použitia sa môžu zdať na prvý pohľad trochu divné, ale ak nám môžu uľahčiť život, potom to za pokus určite stojí. Vyskúšajte, budete prekvapení.



Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie