• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Dobrý dôvod na bývanie vo dvojici

Dobrý dôvod na bývanie vo dvojici

Sedíte v pohodlnom kresle v obývačke vášho bytu. Je útulný, pekne zariadený, no vy aj tak nie ste spokojný. Zmocnila sa vás potreba znovu niečo nové budovať, prerábať a meniť.

Túžite dosiahnuť omamný pocit spokojnosti. Záleží vám na ňom o to viac, ak všetky tie zmeny nerobíte len pre seba.

Bývanie je presne ten priestor, v ktorom môžete popustiť uzdu fantázie a spraviť si ho takým, aby splnil vaše predstavy a aby ste sa doň radi vracali.

Meniť jeho vzhľad a účel môžete vždy, keď si to vyžadujú okolnosti ale aj vtedy, keď jednoducho prestanete byť spokojný. Môžete posúvať priečky, meniť zariadenie, doplnky ale tiež vymeniť celú nehnuteľnosť za úplne inú. Niekedy si plníte vlastné sny o bývaní, inokedy sa prispôsobujete tomu, kto s vami v nehnuteľnosti žije. Ruku na srdce. Je príjemné prísť do bytu, kde vás niekto privíta. Bez ohľadu na to, či je to partner, partnerka, rodič alebo dieťa. Dôležité je, aby ste si pomáhali, robili si radosť a život pekným. Napríklad aj úpravou priestoru v ktorom už bývate alebo hľadaním miesta, kde plánujete spolu bývať. Ideálne je, keď sa vzájomne dopĺňate. Zatiaľ, čo jeden stavia vzdušné zámky a fantázia mu pracuje na plné obrátky, druhý vezme do rúk počítač a hľadá praktické a hlavne finančne dostupné riešenia.

Hľadanie odpovedí na správnom mieste

Na Slovensku existuje mnoho finančných inštitúcií, kde ich určite nájdete. Niet divu, veď napríklad tá, ktorá mení vaše bývanie na domom, už 25 rokov pomáha všetkým, ktorí chcú kupovať, prerábať, zariaďovať – jedným slovom - bývať. Odborníci v nej neustále zdokonaľujú finančný produkt tak, aby ponúkli tie riešenia, ktoré hľadáte. O tom, že počúvajú, čo ich zákazníci potrebujú, svedčí aj novinka, ktorú vám v týchto dňoch predstavuje.

Výhodné úvery pre páry

Vedeli ste, že si môžete navzájom pomôcť nielen pri výbere nehnuteľnosti ale aj pri jej financovaní? Stačí, ak požiadate o úver dvaja. Tie páry, ktoré sa do 31. decembra 2017 rozhodnú pre úver na bývanie zabezpečený nehnuteľnosťou, už po roku zodpovedného splácania a splnení stanovených podmienok, môžu získať odmenu až 2,5 % z výšky poskytnutého úveru.


Ponúkame vám niekoľko dôvodov, prečo by ste si mali vybrať práve tento úver:

- doba splatnosti až 30 rokov,

- priaznivá úroková sadzba, navyše zvýhodnená pri medziúveroch s poistením,

maximálna výška úveru až 170 000 € na jednu financovanú nehnuteľnosť, pre manželov alebo partnerov až do 340 000 €,

- rýchle vyplatenie finančných prostriedkov,

- vhodný na kúpu, výstavbu, rekonštrukciu i obnovu bývania,

- možnosť získať úver aj bez predchádzajúceho sporenia,

- odmena už po roku riadneho splácania.


Toto sú indície, podľa ktorých nájdete toho správneho partnera pri financovaní bývania:

- je to najväčšia stavebná sporiteľna na Slovenskom trhu,

- viac ako 2,5 miliónom zákazníkom splnila sny o bývaní,

- má širokú sieť obchodných zastúpení kdekoľvek na Slovensku

- hrdí sa titulom Stavebná sporiteľňa roka

- už 25 rokov mení bývanie na domov


Čo všetko v nej môžete ešte získať?

- Úver na zariadenie domácnosti do výšky 7 000 € s fixnou úrokovou sadzbou, ktorým zmeníte vaše súčasné bývanie na nepoznanie,

- úver do 50 000 € bez potreby zabezpečenia nehnuteľnosťou, vhodný aj na dofinancovanie hypotekárneho úveru z inej banky,

- možnosť postupného financovania výstavby rodinného domu s akceptáciou budúcej hodnoty nehnuteľnosti,

- rôzne druhy poistenia.


Ak ste už našli ste dôvod na bývanie vo dvojici a viete, že odmenu k úveru vám dá Prvá stavebná sporiteľňa, neváhajte isť do toho!



Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 29. marec 2024

horoskopy na dnes piatok 29 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Nebude na škodu veci, ak sa utiahnete trochu do úzadia. Okolie je zvedavé, ako ďaleko sa odvážite ísť. Svoje plány si však nechajte len pre seba.

Býk 21.4. - 21.5.

Pred vami je šťastný deň. Prekvapujúco zvládnete niečo, čo ste už chceli odložiť ako neuskutočniteľné. Večer prijmete pozvanie a dozviete sa tam veľa nového.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Nepreceňujte svoje doterajšie vedomosti a viac pozorujte. Partner vás poverí neľahkou úlohou, neberte ju ako skúšku preverenia vzťahu.

Rak 22.6. - 22.7.

Dnes budete nepokojní a neudržíte prchkosť v prijateľných hraniciach. Poobede budete pokojnejší a urobíte všetko pre to, aby ste nenarušili vzťahy.




Všetky Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie